Snöröjning & sandning

Vi hjälper er med snöröjning och takskottning

Snö och is måste hanteras snabbt och effektivt. MR erbjuder entreprenörer med anpassad maskinpark för bland annat snöröjning och sandning.

Snö och is måste hanteras på ett snabbt och effektivt sätt för att trygga framkomlighet och människors hälsa. Under vinterhalvåret orsakar snö och halka problem för såväl gångare som bilar och flygplan.

MR erbjuder entreprenörer med anpassad maskinpark för alla typer av uppdrag och vi har flertalet kommuner, flygplatser och köpcentra som kunder. Självklart hjälper vi även privatpersoner med att röja undan snön.

Vänta inte tills första snön faller utan kontakta MR redan idag för att få till en hållbar lösning på snöproblemet, vi finns där oavsett om det är en större upphandling eller ett privat uppdrag det rör sig om.

 Med hjälp av kunniga entreprenörer erbjuder vi en trygg och säker snöröjning eller takskottning för  Brf:er, företag eller privatpersoner. Ring oss idag och få en kostnadsfri offert.

Kontakta MRZ för att beställa snöröjning och takskottning

Kontakta oss på telefonnummer 063-12 60 10 eller maila till info@mrz.se

Vintern har kommit

Nu är det vinter

Vi står till tjänst med snöröjning och sandning. Vill du ha mer information eller beställa våra tjänster. Kontakta oss via nedanstående nummer.

Ring 063-12 60 10

Bostadsrättsföreningar och Fastighetsägare

MR Z erbjuder

Yttre och inre fastighetsskötsel. Vi tar gärna hand om din fastighet/er.

För mer information och offert

Ring 063-12 60 10

Bli medlem i
MR Z

Ingen kan allt men alla kan något - Tillsammans är vi starka!

Läs mer och ansök

©
MRZ
Phone
063-12 60 10
Email
Adress
Hagvägen 10 A, 831 48 Östersund
Tipsa en vän
Facebook
Skriv ut